Bekijk en like vooral onze facebookpagina! Schau unsere Facebookseite an!

   
     Info via +31 6 24 88 55 50
Tap To Call

Wie zijn wij?   arrow

Afbeelding 350_1898x1428

Dweilorkest De Blaanke Bössels zijn eind 2007 opgericht, tijdens een bijeenkomst bij voormalig Café Jantje in Oldenzaal. De bijeenkomst had tot doel om een nieuwe hofkapel op te richten voor de carnavalsvereniging De Blaanke Boeskeulkes’. Niet lang daarna zijn de repetities begonnen met als doel om enkele nummers ten gehore te kunnen brengen op de Blaanke Bösselbokaal in 2008.

Na carnaval 2008 zijn ons verder gaan ontwikkelen en sinds carnaval 2009 zijn wij de hofkapel van de Oldenzaalse Jongeren Carnavalsvereniging ‘De Blaanke Boeskeulkes’. Inmiddels gaan wij komend jaar ons 10e seizoen in bij de Blaank’n en we zijn ondertusen helemaal in de vereniging opgenomen. Muzikanten zijn gekomen, en (tot onze grote spijt) soms ook vertrokken, maar we zijn als groep hechter geworden en hopelijk zullen wij nog vele jaren onze muzikale klanken ten gehore kunnen brengen.
Daarnaast hebben wij buiten het carnaval inmiddels ook een vaste schare aan optredens in het binnenland en buitenland opgebouwd. Diverse jaarlijkse evenementen worden voorzien van muzikale klanken en het nodige entertainment. Door het jeugdige enthousiasme wordt het publiek bij de voorstelling betrokken om zo een onvergetelijke show neer te zetten. Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in ons, kijk dan vooral bij onze agenda waar wij binnenkort te vinden zijn. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.